06-10860006

Zo gemakkelijk…
levering inclusief drank

Gemakkelijker kan een feestje niet worden! Geen gesjouw met kratten en flessen, Coolbox Mill neemt u dit werk uit handen. In samenwerking met Albert Heijn v.d. Ven  Mill wordt de koelaanhanger gevuld bij u afgeleverd.

Aan de hand van uw wensen en het aantal personen bepaalt u de hoeveelheid drank. Deze bestelt u zelf bij Albert Heijn v.d. Ven Mill. U rekent de drank daar ook af.

Coolbox Mill levert op de afgesproken dag en tijd de aanhanger met de bestelde drank. Na afloop van uw feestje haalt Coolbox Mill alles weer op. 
Wat over is, neemt Albert Heijn v.d. Ven Mill retour.*

Hoeveel drank bestellen?

U wilt natuurlijk niet te weinig drank bestellen, maar ook niet veel te veel. Door onze ervaring in de afgelopen jaren weten wij wat er gemiddeld gedronken wordt op een feestje. Deze aantallen kunt u als uitgangspunt gebruiken bij uw bestelling: Bierdrinkers drinken 8-10 flesjes bier per persoon en gasten die wijn of frisdrank drinken nuttigen gemiddeld 1 fles wijn of frisdrank per persoon. Hierbij wordt uitgegaan van een feestje van 5 uur.

Onderaan deze pagina vindt u voor uw bestelling een handig formulier. Print het uit, vul de aantallen in en plaats uw bestelling met dit formulier aan de Servicebalie van Albert Heijn v.d. Ven Mill.

*Bij alle bestellingen via Albert Heijn Mill zijn de voorwaarden van het retourneren van toepassing.

Bestel gemakkelijk en snel uw drank bij Albert Heijn Mill.

Adres: Markt 15 in Mill
Telefoonnummer: 0485 – 45 16 25

Bij alle bestellingen via Albert Heijn Mill zijn de voorwaarden van het retourneren van toepassing.